over saxen enzo…

Vakantie in zicht

headphonesDe zomervakantie komt eraan. Het muziekseizoen is bijna aan het einde. De laatste lessen komen in zicht en de rapporten heb ik weer bijna allemaal ingevuld. Einde van het seizoen…. ik merk het ook aan mezelf , de muziekvlam binnen in me gaat langzaam over op het waakvlammetje, moet mezelf er echt toe zetten om te repeteren. Ik zie m’n verplichte etudes van Klosé en James Rae  op mijn lessenaar staan. De notenbalken dicht bezaaid met zwarte noten. Het is maar goed dat ze niet kunnen praten , want dan hadden ze me er flink van langs gegeven. Voor nu ga ik voor de “fun” stukken zoals ; “Going Home” van Mark Knopfler

en “Your latest Trick”van de Dire straits

Uit m’n hoofd speel ik die stukken zo heerlijk om te doen!

Ondertussen ben ik bezig met een voor nu nog even geheim project, ik kan hier nog niet veel over melden,waarschijnlijk kom ik hier begin 2017 op terug. Dan heb ik de hulp nodig van een orkest maar dat zal wel goed komen.

Wat ook leuk is om te melden is: een nieuwe leerling !!! erg bijzonder een jonge dame van 72 jaar. Vroeger heeft ze nooit de kans gehad om iets met muziek te doen en ze wil heel graag nog het één en ander leren. Daarbij komt ze ook elke week op de fiets , bij elkaar ongeveer 20 km per keer, ik vind het knap, wat heb ik daar respect voor!

De vakantie komt langzaam in zicht , tijd om weer wat hout bij elkaar te sprokkelen zodat het muzikale vuur in me weer gaat branden.

En beste zon, ik weet dat je ergens verscholen bent , kom je tevoorschijn?

 

One Response to Vakantie in zicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneer je op mijn blogs d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op mijn blogs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Meest recente blogs
Reacties