over saxen enzo…

Throwback thursday

Throwback thursday ook wel #tbt een hype die is komen overwaaien vanuit Amerika . Bekende mensen die op deze dag massaal kiekjes uit de oude doos delen op twitter, instagram, en Facebook. Vaak nog zonder Botox, neuscorrecties en bil/borst/wang/haar implantaten zodat je tien keer moet kijken totdat je ze herkent.
Throwback thursday.. Ik ga hier denk ik een wekelijkse blog van maken, terugblikken op de mooie muzikale herinneringen, waar zal ik eens beginnen?

In mijn eerste blog schreef ik hoe ik ooit begonnen ben met saxofoon spelen en had het over het eerste kwartet waar ik ooit in speelde. We waren ongeveer 15 jaar en we speelde allemaal nog niet zo lang saxofoon … En laat ik hier nu nog opnames van hebben !

Een mooie herinnering aan de leuke en inspirerende lessen die we altijd op de dinsdag kregen van Esther, in het muziek kamertje bij Aart van Rijnsbergen, soms als Aart op vakantie was mochten we in “grote” zaal in het dorpshuis spelen , wat een feest was dat! Deze opname is van een voorspeelavond , een paar weken later hebben we ook nog opgetreden tijdens de Bommelse kunstroute , wat vonden we dat stoer en we kregen er een leuk zakcentje voor .

Beste (oud) muziek vriendjes /kwartet leden deze blog draag ik op aan jullie , en ik hoop dat jullie met veel plezier en met een big smile terug luisteren naar dit fragment. Ga even terug in de tijd :

Ow ennuh … Voor de eerste alt in dit fragment , we kunnen nog steeds saxofoons gebruiken in het orkest hoor ?

Verder wil ik iedereen bedanken voor de leuke reacties die ik afgelopen week gekregen heb , super leuk ! De bedoeling is dat ik ongeveer 2 a 3 keer per week een blog post, waaronder ook kleine vlogs ( video’s) Morgen heb ik weer saxofoonles en zal hierover een vlog maken !

2 Responses to Throwback thursday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneer je op mijn blogs d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op mijn blogs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Meest recente blogs
Reacties