over saxen enzo…

Studie ? Dag …

Gister had ik de dag van vandaag al helemaal gepland . Vanochtend zou ik m’n muziektheorie / geschiedenis enz. Gaan leren en vanmiddag even wat etudes erin stampen . 

Nadat ik gister … Beter gezegd afgelopen nacht weer eens veels te lang muziek heb geluisterd en gezocht op spotify stond ik vanmorgen al moe op , maar goed volgende week moet ik mijn opdrachten van fase 1 inleveren dus hop aan de gang ! Studeren … Ik moet nog steeds wennen aan koffie en ik houd het nog maar bij de cola light ( slecht , i know maar ja…) koelkast open … Cola op …”Hallo Jumbo!”

Hebben jullie dat ook , je gaat voor Iets naar de supermarkt en vervolgens kom je met een volle tas terug. Denk je nog even snel te zijn door de zelf scanner te pakken maar vervolgens sta je langer in de rij dan bij de gewone kassa . Ik  loop aan de achterkant naar buiten en kom ik er na 5 minuten achter dat ik mijn auto toch echt aan de voorkant geparkeerd moet hebben … Goedemorgen so far…

Thuis de boodschappen in de koelkast gelegd , even snel een wasje in de wasmachine doen .. O wacht het lampje van de afwasmachine brand ook , snel ook maar even leeg ruimen . Inmiddels zijn ook de reclame folders bezorgd … Gezellig !

Eindelijk ge├»nstalleerd om m’n theorie opdrachten te gaan doen , de buurman is inmiddels ook wakker en begint heel mooi zijn klassiek repertoire te spelen op de piano , prachtig echt waar … Ik droom weg , na tien minuten gaat de deurbel , de postbode die een pakketje komt afleveren voor iemand die niet thuis is in de straat . Hmmmm toch ook gelijk maar even een stofzuiger door de benedenverdieping halen …. De wasmachine begint te piepen toch snel maar even leeghalen en in de droger stoppen . Mijn buik begint te rammelen , het is tegen twaalf uur , eerst maar even een broodje ….

Dag planning …. Wat stond er nu op de planning ? Saxofoon spelen ? ja daar heb ik nu wel tijd voor … 

One Response to Studie ? Dag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneer je op mijn blogs d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op mijn blogs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Meest recente blogs
Reacties