over saxen enzo…

Sax les op vrijdag de 13e

Saxofoonles
Elke dinsdag geef ik blokfluit en saxofoonlessen en dat doe ik met heel veel plezier. Als op het einde van de les je leerling weer met een big smile vertrekt is dat een hartstikke fijn gevoel. Leerlingen, ik heb ze in allerlei vormen. De ijverige die al bladzijdes vooruit kijken, maar ook de ow het is alweer dinsdag leerling … Zelf heb ik vandaag les bij m’n favoriete leraar.. In welke categorie qua leerling val ik ? Ehm misschien later meer….

Ik zit nu zo’n ongeveer 9 maanden bij Hans op les. Voorheen was ik alleen klassiek geschoold en Hans heeft me ge├»ntroduceerd in Jazz en blues, denk hierbij aan Mintzer en Niehaus, Snidero en wat is dat heerlijk om te spelen! In het begin was dit best wennen en voor de echte muziekkenners; het is een andere timing, Niehaus boogjes, Blue en ghostnotes …qua muziek keuze ben ik dan ook helemaal omgeswitched. Ho niet qua conservatorium studie hoor daar volg ik gewoon de klassieke richting maar dit is gewoon zo heerlijk ontspannend om erbij te doen, ik verheug me ook altijd op deze lessen.

In de video krijg je een kleine impressie van de gezellige leerzame lessen bij Hans… Het zonnetje scheen en had niet echt m’n dag… Ow het was alweer vrijdag ? de dertiende ook nog…

klik voor de video op de onderstaande link!
https://youtu.be/I-P4ztqR_00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneer je op mijn blogs d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op mijn blogs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Meest recente blogs
Reacties